Ketvirtadienis, gegužės 23 d.

Civilinės saugos poskyrio vyriausiasis specialistas (karjeros valstybės tarnautojas)

Konkursą organizuojančios įstaigos kontaktai išsamesnei informacijai:

Skelbimo nr.: 59113
Skelbimo data: 2024-04-26
Skelbimas galioja iki: 2024-05-13 (imtinai)
Konkursą inicijuojanti įstaiga: Šiaulių miesto savivaldybės administracija
Konkursą organizuojanti įstaiga: Viešojo valdymo agentūra
Pareigos: Civilinės saugos poskyrio vyriausiasis specialistas (karjeros valstybės tarnautojas)
Pareiginės algos koeficientas: 1,19
Pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) nuo: 2124,63
Darbo vieta (miestas): Šiauliai
Informacija apie įstaigą: Šiaulių miesto savivaldybės administracija stiprina savo komandą ir ieško Civilinės saugos ir teisėtvarkos skyriaus Civilinės saugos poskyrio vyriausiojo specialisto.
Prisijunkite prie mūsų kolektyvo ir padėkite kurti Saulės miesto gerovę!
Trūksta informacijos ar iškilo klausimų, drąsiai skambink arba rašyk, mielai atsakysime. Kontaktai išsamesnei informacijai:
Janina Noraitienė, tel. (8 41) 596218, el. paštas janina.noraitiene@siauliai.lt
Pareigybės aprašymas:
Pareigybės aprašymas
ŠIAULIŲ MIESTO SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJOS
CIVILINĖS SAUGOS IR TEISĖTVARKOS SKYRIAUS
CIVILINĖS SAUGOS POSKYRIO
VYRIAUSIOJO SPECIALISTO
PAREIGYBĖS APRAŠYMAS

I SKYRIUS

PAREIGYBĖS CHARAKTERISTIKA

1. Pareigybės lygmuo – IX pareigybės lygmuo.
2. Šias pareigas einantis valstybės tarnautojas tiesiogiai pavaldus poskyrio vedėjui.

II SKYRIUS

VEIKLOS SRITIS

3. Teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūra.

III SKYRIUS

PAREIGYBĖS SPECIALIZACIJA

4. Savivaldybės mobilizacijos, demobilizacijos, priimančiosios šalies paramos teikimo funkcijų vykdymas.

IV SKYRIUS

FUNKCIJOS

5. Apdoroja su teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūra susijusią informaciją arba prireikus koordinuoja susijusios informacijos apdorojimą.
6. Atlieka teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros veiklas arba prireikus koordinuoja teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros veiklų atlikimą.
7. Konsultuoja, teikia metodinę pagalbą priskirtos srities klausimais.
8. Nagrinėja skundus ir kitus dokumentus sudėtingais klausimais dėl teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros vykdymo arba prireikus koordinuoja skundų ir dokumentų sudėtingais klausimais dėl teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros vykdymo nagrinėjimą, rengia atsakymus prireikus koordinuoja atsakymų rengimą.
9. Planuoja teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros veiklas arba prireikus koordinuoja teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros veiklų planavimą.
10. Prižiūri su teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros veiklomis susijusių sprendimų, rekomendacijų, nurodymų vykdymą arba prireikus koordinuoja su teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros veiklomis susijusių sprendimų, rekomendacijų, nurodymų vykdymo priežiūrą.
11. Rengia ir teikia informaciją su teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūra susijusiais sudėtingais klausimais arba prireikus koordinuoja informacijos su teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūra susijusiais sudėtingais klausimais rengimą ir teikimą.
12. Rengia ir teikia pasiūlymus su teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūra susijusiais klausimais.
13. Rengia teisės aktų projektus ir kitus susijusius dokumentus dėl teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros arba prireikus koordinuoja teisės aktų projektų ir kitų susijusių dokumentų dėl teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros rengimą.
14. Vykdo kitus nenuolatinio pobūdžio su struktūrinio padalinio veikla susijusius pavedimus.
15. Renka, kaupia ir sistemina duomenis reikalingus savivaldybės mobilizacijos planui, galimybių katalogams, rengia savivaldybės mobilizacijos planą. Rengia ataskaitas ir jas teikia atsakingoms institucijoms, rengia Savivaldybės administracijos civilinio mobilizacinio personalo rezervo sąrašą, pasirašytinai supažindina į jį įtrauktus asmenis..
16. Nustato mobilizacinių išteklių poreikį, organizuoja priimančiosios šalies paramai teikti reikalingų prekių, paslaugų ir darbų poreikio užtikrinimą bei sudaro ir kontroliuoja mobilizacinių užsakymų ir (ar) priimančiosios šalies paramos teikimo sutartis, atlieka subjektų, su kuriais Savivaldybė yra sudariusi sutartis, pasirengimo vykdyti sutartinius įsipareigojimus patikrinimus..
17. Organizuoja ir dalyvauja mobilizacijos ir (ar) civilinės saugos pratybose, rengia jų dokumentus. Teikia kitiems mobilizacijos sistemos subjektams duomenis ir informaciją, reikalingus rengiantis mobilizacijai ir (ar) ją vykdant, rengiantis teikti priimančiosios šalies paramą ir (ar) ją teikiant..
18. Atlieka civilinės saugos būklės patikrinimus ūkio subjektuose ir kitose įstaigose, dalyvauja nustatant priedangų poreikį, jų parinkimą, pažymėjimą ir parengimą, organizuoja savivaldybės administracijos darbuotojų civilinės saugos ir mobilizacijos mokymą, gyventojų švietimą civilinės saugos ir mobilizacijos klausimais..
19. Taiko administracinę atsakomybę, atlieka tyrimus, įvykdžius administracinius teisės pažeidimus susijusius su mobilizacija ir civiline sauga pagal ANK 589 straipsnio 82 punkte savivaldos vykdomosios institucijos kompetencijai priskirtus administracinius nusižengimus, pavestus skyriui Administracijos direktoriaus įsakymu ar mero potvarkiu..
20. Dalyvauja planuojant lėšas, reikalingas pasirengti mobilizacijai vykdyti ir priimančiosios šalies paramai teikti, vykdo viešuosius pirkimus, rengia ir kuruoja sutartis skyriaus veiklos klausimais, dalyvauja komisijų ir darbo grupių, kurių nariu paskirtas, veikloje, kad būtų įgyvendinti šioms grupėms ar komisijoms suformuluoti uždaviniai..

V SKYRIUS

SPECIALIEJI REIKALAVIMAI

21. Išsilavinimo ir darbo patirties reikalavimai:
21.1. išsilavinimas – aukštasis universitetinis išsilavinimas (bakalauro kvalifikacinis laipsnis) arba jam lygiavertė aukštojo mokslo kvalifikacija;
21.2. studijų kryptis – teisė (arba);
21.3. studijų kryptis – viešasis administravimas (arba);
21.4. studijų kryptis – vadyba (arba);
21.5. studijų kryptis – transporto inžinerija (arba);
arba:
21.6. išsilavinimas – aukštasis universitetinis išsilavinimas (bakalauro kvalifikacinis laipsnis) arba jam lygiavertė aukštojo mokslo kvalifikacija;
21.7. darbo patirties sritis – mobilizacijos srities patirtis;
21.8. darbo patirtis srityje – 1 metai;
22. Užsienio kalbos mokėjimo reikalavimai:
22.1. kalba - anglų;
22.2. kalbos mokėjimo lygis – B2.
23. Atitikimas kitiems reikalavimams:
23.1. atitikti teisės aktuose nustatytus reikalavimus, būtinus išduodant leidimą dirbti ar susipažinti su įslaptinta informacija, žymima slaptumo žyma „Slaptai“.
24. Transporto priemonių pažymėjimai:
24.1. turėti teisę vairuoti „B“ kategorijos transporto priemones ir ne mažesnį kaip 2 metų vairavimo stažą.

VI SKYRIUS

KOMPETENCIJOS

25. Bendrosios kompetencijos ir jų reikalaujami lygiai:
25.1. vertės visuomenei kūrimas - 3 lygis;
25.2. organizuotumas - 3 lygis;
25.3. patikimumas ir atsakingumas - 3 lygis;
25.4. analizė ir pagrindimas - 4 lygis;
25.5. komunikacija - 3 lygis.
26. Specifinės kompetencijos ir jų reikalaujami lygiai:
26.1. informacijos valdymas - 3 lygis;
26.2. kontrolės ir priežiūros proceso valdymas - 3 lygis.
27. Profesinė kompetencija:
27.1. viešųjų pirkimų išmanymas - 3 lygis.


Dokumentų pateikimo būdas: el. būdu (per VATIS Atrankos modulį)
Pareigos: Žmogiškųjų išteklių valdymo skyrius Vyriausiasis specialistas
Vardas, Pavardė: Rugilė Čeičytė
Telefonas: +37052718922 +37068497883
El. paštas: rugile.ceicyte@vva.gov.lt
Adresas: Vilnius, Šventaragio g. 2
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.