Maisto tarnybos vadovas
Skelbimo nr.: | 97341 | ||
---|---|---|---|
Skelbimo data: | 2024-06-25 | ||
Skelbimas galioja iki: | 2024-07-10 (imtinai) | ||
Konkursą inicijuojanti įstaiga: | Viešoji įstaiga Klaipėdos universiteto ligoninė | ||
Konkursą organizuojanti įstaiga: | |||
Pareigos: | Maisto tarnybos vadovas | ||
Pareiginės algos koeficientas: | 0,00 | ||
Pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) nuo: | 0,00 | ||
Darbo vieta (miestas): | Klaipėda | ||
Informacija apie įstaigą: | Terminuota 5 metų darbo sutartis Darbo pradžia 2024 m. rugsėjo 10 d. Pareiginė alga 5040 Eur |
||
Pareigybės aprašymas: | |||
VIEŠOSIOS ĮSTAIGOS KLAIPĖDOS UNIVERSITETO LIGONINĖS MAISTO TARNYBOS VADOVO PAREIGINIAI NUOSTATAI I SKYRIUS BENDRIEJI REIKALAVIMAI
II SKYRIUS KVALIFIKACINIAI REIKALAVIMAI
4.1. mokėti valstybinę kalbą pagal trečiąją valstybinės kalbos mokėjimo kategoriją, nustatytą Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2003-12-24 nutarimu Nr. 1688 „Dėl valstybinės kalbos mokėjimo kategorijų patvirtinimo ir įgyvendinimo“; 4.2. turėti aukštojo mokslo kvalifikaciją, įgytą baigus universitetines sveikatos mokslų, socialinių mokslų, technologijų, teisės arba verslo ir viešosios vadybos studijų krypčių grupės studijas ir įgijus ne žemesnį kaip bakalauro kvalifikacinį laipsnį arba jai lygiavertę aukštojo mokslo kvalifikaciją; 4.3. turėti ne trumpesnę nei trijų metų darbo patirtį maitinimo organizavimo srityje; 4.4. išmanyti ir gebėti taikyti Lietuvos Respublikos įstatymus, Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimus, Sveikatos apsaugos ministro įsakymus bei kitus teisės aktus, reglamentuojančius maisto tvarkymą, šios veiklos planavimą, organizavimą ir vykdymą, sveikatos priežiūros įstaigų administravimą ir finansavimą, darbo santykių organizavimą; 4.5. gebėti nustatyti rizikingas Maisto tarnybos ir jos struktūrinių padalinių veiklos sritis ir taikyti tinkamus rizikų valdymo modelius. III SKYRIUS PAREIGOS IR FUNKCIJOS
5.2. planuoti, organizuoti ir kontroliuoti Maisto tarnybos ir jos struktūrinių padalinių, Ligoninės kavinių darbą; 5.3. užtikrinti teikiamų maitinimo paslaugų pacientams, darbuotojams ir kitiems lankytojams kokybę bei plėtra; 5.4. rūpintis Maisto tarnybos eksploatuojamų įrengimų technine būkle bei jų atnaujinimu; 5.5. organizuoti ir užtikrinti viešųjų pirkimų procedūrų maisto ir kitoms prekėms, paslaugoms ir darbams, kurie reikalingi Maisto tarnybos veiklai, iniciavimą; 5.6. planuoti Maisto tarnybos virtuvių, kitų patalpų įrengimų, spec.aprangos, indų bei inventoriaus viešuosius pirkimus; 5.7. užtikrinti sutarčių su maisto ir kitais tiekėjais priežiūrą ir pranešimą Viešųjų pirkimų tarnybai apie sutarčių vykdymo pažeidimus bei siūlyti pažeidimų taisymo sprendimus; 5.8. užtikrinti rizikos veiksnių, galinčių turėti reikšmės maisto saugai, nustatymą, įvertinimą ir valdymą; 5.9. užtikrinti, kad Maisto tarnyba atitiktų teisės aktuose nustatytus maisto tvarkymo reikalavimus; 5.10. organizuoti ir kontroliuoti maisto atliekų tvarkymą teisės aktų nustatyta tvarka; 5.11. užtikrinti kontrolės prietaisų ir įrenginių, naudojamų tvarkant maistą tinkamą priežiūrą ir metrologinį tikrinimą; 5.12. organizuoti maisto saugos ir jos priežiūros dokumentų tvarkymą ir saugojimą pagal Higienos normą ”Maisto higiena” reikalavimus; 5.13. užtikrinti Ligoninėje asmeninio maisto laikymo tvarkos kontrolę; 5.14. kontroliuoti, kaip pavaldūs darbuotojai laikosi saugos ir sveikatos, gaisrinės saugos, aplinkosaugos bei higienos norminių aktų reikalavimų; 5.15. sistemingai analizuoti Maisto tarnybos veiklos rodiklius, teikti ataskaitas Ligoninės direktoriui valdymui ir ekonomikai už Maisto tarnybos veiklą; 5.16. užtikrinti materialinių vertybių Maisto tarnyboje apsaugą; 5.17. kontroliuoti pavaldžių darbuotojų darbo kokybę ir darbo drausmę; 5.18. kontroliuoti, kaip sudaromi darbo grafikai bei pildomi darbo laiko apskaitos žiniaraščiai; 5.19. laikytis darbo drausmės ir darbo grafiko; 5.20. laikytis darbo tvarkos taisyklių, darbuotojų saugos ir sveikatos, gaisrinės saugos, aplinkosaugos bei higienos norminių aktų reikalavimų; 5.21. užtikrinti infekcijų kontrolės reikalavimų laikymąsi vykdant Maisto tarnybos funkcijas. IV SKYRIUS TEISĖS
6.1. į saugias ir nekenksmingas darbo sąlygas; 6.2. gauti darbui reikalingas priemones ir įrangą; 6.3. gauti iš Ligoninės vadovybės ir struktūrinių padalinių darbuotojų reikalingą informaciją ir pasiūlymus kuruojamų sričių klausimais; 6.4. kelti kvalifikaciją, gilinti savo darbe reikalingas žinias ir įgūdžius; 6.5. atsisakyti vykdyti užduotis ar pavedimus, kurie prieštarauja galiojantiems Lietuvos Respublikos įstatymams ir norminiams aktams. 6.6. turėti kitų teisių, kurios neprieštarauja Lietuvos Respublikos įstatymams, kitiems teisės aktams. V SKYRIUS ATSAKOMYBĖ 7. Maisto tarnybos vadovas už šių pareiginių nuostatų nevykdymą arba savo įgaliojimų viršijimą atsako Lietuvos Respublikos įstatymais nustatyta tvarka. |
|||
Dokumentų pateikimo būdas: | el. būdu (per VATIS Prašymų teikimo modulį) | ||
Pareigos: | |||
Vardas, Pavardė: | |||
Telefonas: | 846396506 | ||
El. paštas: | gintare.pucinskiene@kulig.lt | ||
Adresas: | Klaipėda, Liepojos g. 41 | ||