Ketvirtadienis, gegužės 02 d.

Personalo skyrius, Vidinės komunikacijos specialistas (-ė) (DU rėžis 1960 - 2940 neatskaičius mokesčių)

Konkursą organizuojančios įstaigos kontaktai išsamesnei informacijai:

Skelbimo nr.: 95461
Skelbimo data: 2024-04-16
Skelbimas galioja iki: 2024-04-30 (imtinai)
Konkursą inicijuojanti įstaiga: Savivaldybės įmonė "SUSISIEKIMO PASLAUGOS"
Konkursą organizuojanti įstaiga:
Pareigos: Personalo skyrius, Vidinės komunikacijos specialistas (-ė) (DU rėžis 1960 - 2940 neatskaičius mokesčių)
Pareiginės algos koeficientas: 0,00
Pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) nuo: 0,00
Darbo vieta (miestas): Vilnius
Informacija apie įstaigą:
Pareigybės aprašymas:

PERSONALO SKYRIUS

VIDINĖS KOMUNIKACIJOS SPECIALISTAS, POVV-PER-5

PAREIGINIAI NUOSTATAI

Pareigybė

Vidinės komunikacijos specialistas

Padalinys

Personalo skyrius

Pavaldumas

Pagal direktoriaus įsakymu patvirtiną Įmonės organizacinę struktūrą.

PAGRINDINIS PAREIGYBĖS TIKSLAS

Užtikrinti sistemingą, kokybišką ir efektyvią vidinę komunikaciją organizacijoje. Užtikrinti įvairių vidinės komunikacijos projektų įgyvendinimą: komunikacinių srautų, kanalų, priemonių diegimą ir valdymą, organizacinių komunikacinių santykių realizavimą. Rengti, dalyvauti ir įgyvendinti įvairias personalo iniciatyvas: darbuotojų pripažinimo ir įsitraukimo programos, vidiniai tyrimai, vertybių formavimas, įvairūs kiti organizacinės kultūros vystymo projektai.

KOMPETENCIJA

Išsilavinimas

Aukštasis universitetinis

Privalumas: personalo vadyba, komunikacija, verslo vadyba

Profesinė patirtis

Ne mažesnė kaip 1 metų panašaus (komunikacijos, personalo verslo partnerio) darbo patirtis

Kompiuterinis raštingumas

Programos: MS Office paketas („Word“, „Excel“, „PowerPoint“, „Outlook“)

Kiti įgūdžiai: grafinio dizaino, maketavimo programų įgūdžiai, programėlės („apps“)

Kalbos

Puikios lietuvių kalbos žinios žodžiu ir raštu

Vienos iš užsienio kalbų mokėjimas

Privalumas: -

Specialūs leidimai, sertifikatai ir kt.

-

Privalumas: -

Kitos žinios ir įgūdžiai

Kūrybinių, renginių projektų valdymo išmanymas

Pristatymų („prezentacijų“) įgūdžiai

Argumentuotai, įtraukiai komunikuoti

Gebėjimas įtraukti, sumotyvuoti, organizuoti darbą grupėse Orientacija į rezultatus

Gebėjimas prioretizuoti darbus ir laikytis nustatytų terminų

Asmeninės savybės: iniciatyvumas, kruopštumas, operatyvumas, kūrybiškumas, atsakingumas, bendravimo įgūdžiai, pozityvumas

FUNKCIJOS IR PAREIGOS

PAGRINDINĖS

  1. Dalyvauja rengiant, keičiant, vystant vidinės komunikacijos strategiją, priemonių planą, teikia pasiūlymus ir rekomendacijas savo kompetencijos ribose.
  2. Remdamasis organizacijos vidinės komunikacijos strategija, užtikrina informacijos srautų vidinėms auditorijoms valdymą siekdamas, kad informacija darbuotojams būtų sisteminga, tiksli, kokybiška ir teikiama laiku.
  3. Atsižvelgdamas į organizacijos vidinės komunikacijos strategiją ir besikeičiančius auditorijų poreikius, užtikrina efektyvią vidinės komunikacijos sistemos veiklą, rezultatų matavimą ir sekimą, vidinės komunikacijos priemonių ir kanalų (elektroniniai kanalai, leidiniai, renginiai ir t.t.) naudojimą ir tobulinimą.
  4. Rengia, redaguoja ir organizuoja darbuotojų informavimo priemones: informacinius leidinius, garso ir vaizdo medžiagą, organizuoja vidinius renginius, konferencijas, pasitarimus, seminarus, pristatymus ir kitus renginius bei susitikimus su darbuotojais veiklos klausimais, organizacinės kultūros vystymo, ugdymo temomis ir kt.
  5. Operatyviai ir sistemingai renka informaciją iš kitų padalinių, bendradarbiauja, rengia su tuo susijusią medžiagą ir ją komunikuoja.
  6. Inicijuoja ir įgyvendina darbuotojų įsitraukimą stiprinančias iniciatyvas/ programas, koordinuoja vidinio klimato tyrimus, atlieka įvairias apklausas, analizuoja rezultatus, teikia išvadas ir rekomendacijas vadovams, inicijuoja tobulintinų sričių vystymą, rekomendacijų įgyvendinimą.
  7. Remdamasis organizacijos vidinės ir išorinės komunikacijos strategijomis, formuoja darbdavio įvaizdį, planuoja ir įgyvendina su tuo susijusius veiksmus.
  8. Užtikrina koordinuojamos srities skirto biudžeto kontrolę, atitiktį planui, planuoja biudžetą ir vykdo viešuosius pirkimus.
  9. Ruošia ir laiku pateikia ataskaitas susijusias su renginiais, tyrimais, darbuotojų įsitraukimu, vidinės komunikacijos efektyvumu.
  10. Rengia ir atnaujina vidinę komunikaciją reglamentuojančias procedūras, tvarkas, taisykles bei kontroliuoja reikalavimų laikymąsi. Taip pat prisideda prie kitų procedūrų, tvarkų, taisyklių ir kitų vidinių organizacijos teisės aktų, susijusių su personalo valdymu, rengimo ir atnaujinimo.
  11. Užtikrina pavestų darbų atlikimą nustatyta apimtimi, laiku, efektyviai naudojant skirtus išteklius, vadovaujantis organizacijos tvarkomis, taisyklėmis, procedūromis ir kitais vidaus teisės aktais.
  12. Rengia, teikia ataskaitas, pažymas ir kitus dokumentus institucijoms bei įstatymų numatyta tvarka trečiosioms šalims, jei Įmonės vidaus tvarkos ar procedūros nenumato kitaip.

BENDROSIOS

  1. Laikydamasis Lietuvos Respublikos teisės aktų ir Įmonės vidaus teisės aktų, atlieka juose numatytas pareigybės kompetencijai priskirtas funkcijas.
  2. Užtikrina priskirtų funkcijų tęstinumą nesant darbe.
  3. Konsultuoja vidinės komunikacijos, renginių organizavimo, darbuotojų ambasadoriavimo klausimais.
  4. Pagal poreikį rengia informacines ataskaitas tiesioginiam ir Įmonės atsakingiems darbuotojams ir/ ar padaliniams.
  5. Susipažįsta su visais Įmonės vidiniame intraneto puslapyje, DVS‘e skelbiamais pranešimais ir norminiais dokumentais, jeigu jie susiję su pareigybės funkcijų atlikimu.
  6. Pavaduoja kitus darbuotojus, jų atostogų, ligos ar kitais neatvykimo į darbą atvejais.
  7. Vykdo šiuose pareiginiuose nuostatuose nenumatytus teisėtus tiesioginio vadovo nurodymus, susijusius su šių pareiginių nuostatų nurodytos pareigybės pareigomis.
  8. Savo veiklą ir sprendimų priėmimą grindžia įmonės vertybėmis.


TEISĖS

  1. Turėti darbo vietą ir visas darbui reikalingas priemones, naudotis Įmonės organizacine technika, transportu.
  2. Tobulintis ir kelti savo kvalifikaciją.
  3. Teikti siūlymus Įmonės vadovybei, tiesioginiam vadovui dėl darbo organizavimo gerinimo ir veiklos rezultatų tobulinimo.
  4. Laiku gauti savo funkcijoms, pareigoms reikalingus norminius aktus, kitą informaciją, prieigas prie reikiamų informacinių elektroninių bazių.
  5. Nustatytų įgaliojimų ribose tvirtina organizacijos teisės aktus ir dokumentus.
  6. Šie pareiginiai nuostatai nesuteikia ir darbuotojas nėra įgaliotas pasirašyti tų su Įmonės veikla susijusių sutarčių ir dokumentų, kurių pasirašymas išimtinai priskiriamas kitiems Įmonės darbuotojams ar vadovams / pareigybėms.
  7. Šiuose pareiginiuose nuostatuose nurodytos teisės suteikiamos darbuotojui tol, kol darbuotojas eis nurodytas pareigas arba kol jos bus panaikintos Įmonės nustatyta tvarka.

DARBUOTOJAS ATSAKO

28. Už tinkamą išvardintų darbo funkcijų, užduočių vykdymą, apibrėžtą šiais pareiginiais nuostatais, direktoriaus ar Įmonės vidaus teisės aktais suteiktų teisių ir įgalinimų ribose.

29. Už Lietuvos Respublikos ir Įmonės vidaus teisės aktų, reglamentuojančių Įmonės veiklą ir konkrečių pareigų atlikimą, reikalavimų laikymąsi.

30. Už šiais pareiginiais nuostatais, direktoriaus ar Įmonės vidaus teisės aktais suteiktų teisių ir / ar įgaliojimų viršijimą.

31. Už pareigoms nustatytų kvalifikacinių reikalavimų vykdymą;

32. Už tinkamą Įmonės turto naudojimą;

33. Už Personalo skyriui skirtų lėšų ekonomišką, tikslingą bei racionalų paskirstymą ir panaudojimą.

34. Už Įmonės konfidencialios informacijos saugojimą, neatskleidimą jos tretiesiems asmenims. Jei neturi pakankamai techninių galimybių apsaugoti šią informaciją, privalo nedelsdamas apie tai informuoti savo vadovą.

35. Už dokumentų, esančių jo žinioje, kaupimą ir saugojimą Įmonės dokumentacijos plane nustatytą laiką, kol jie bus perduoti į Įmonės archyvą arba nustatyta tvarka sunaikinti.

36. Už Įmonės darbo tvarkos taisyklių, darbuotojų saugos ir sveikatos bei gaisrinės, civilinės saugos taisyklių ir instrukcijų reikalavimų laikymąsi.

37. Už netinkamą pareigų vykdymą pagal įstatymus, poįstatyminius teisės aktus, Įmonės darbo tvarkos taisykles, kitus vidaus teisės aktus, sutartis ir susitarimus, sudarytus su Įmone.

BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

Su šiais pareiginiais nuostatais (ir visais jų pakeitimais) darbuotojas supažindinamas Įmonės vidaus teisės aktų nustatyta tvarka ir įsipareigoja juos vykdyti.


Dokumentų pateikimo būdas: el. būdu (per VATIS Prašymų teikimo modulį)
Pareigos:
Vardas, Pavardė:
Telefonas: 8 5 270 9339
El. paštas: office@vilniustransport.lt
Adresas: Vilniaus m. sav. Vilniaus m. Laisvės pr. 10A
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.