Pirkimų priežiūros skyrius Vyresnysis viešųjų pirkimų specialistas

Konkursą organizuojančios įstaigos kontaktai išsamesnei informacijai:

Skelbimo nr.: 74241
Skelbimo data: 2021-10-12
Skelbimas galioja iki: 2021-10-26
Konkursą inicijuojanti įstaiga: Viešoji įstaiga Centrinė projektų valdymo agentūra
Konkursą organizuojanti įstaiga:
Pareigos: Pirkimų priežiūros skyrius Vyresnysis viešųjų pirkimų specialistas
Pareiginės algos koeficientas: 0.00
Pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) nuo: 0.00
Darbo vieta (miestas): Vilnius
Informacija apie įstaigą: Kodėl CPVA? Nes mes esame daugiau nei 300 talentų subūrusi komanda ir kasdien dirbame, kad viešosios investicijos Lietuvai būtų naudingos ir valdomos atsakingai. Išmanome savo darbą ir turime sukaupę 18 metų projektų valdymo patirtį bei vertiname mums patikėtą atsakomybę ir stengiamės, kad būtume naudingi Lietuvai ir prisidėtume prie jos gerovės kūrimo. Mūsų siūlomas darbo užmokestis yra nuo 1600 iki 2200 eurų (su mokesčiais). Dėl konkretaus atlygio derėsimės, o rezultatas priklausys nuo Tavo pasiruošimo atlikti patikėtas funkcijas bei jau turimų kompetencijų.
Pareigybės aprašymas:

Į savo komandą kviečiame vyresnįjį viešųjų pirkimų specialistą.

Sritis, kurioje dalinsiesi žiniomis ir tobulėsi: ES fondų investicijų lėšomis finansuojamų projektų viešųjų pirkimų priežiūra. Mes Tau patikėsime prižiūrėti ES fondų investicijų lėšomis finansuojamų projektų pirkimus, kad jie būtų įvykdyti laikantis viešuosius pirkimus reglamentuojančių teisės aktų reikalavimų, remiantis teismų praktika, argumentuoti ir pateikti išvadas dėl nustatytų atvejų neatitikimo teisės aktų reikalavimams.

Tavo komanda nuolat tobulėja, gilina savo žinias ir nuolat ieško būdų efektyvinti ne tik savo kasdienę veiklą, bet ir visą viešųjų pirkimų priežiūros procesą ES fondų investicijų programoje. Prisijunk, mums reikia Tavo idėjų!

Ieškome komandos nario, kuris norėtų ir galėtų:

  • vertinti projektų vykdytojų, pareiškėjų CPVA teikiamus viešųjų pirkimų dokumentus išankstinei ir paskesnei patikrai;
  • analizuoti ir nustatyti atvejus, kai įgyvendinant ES lėšomis finansuojamus projektus nebuvo laikytasi viešuosius pirkimus reglamentuojančių teisės aktų;
  • teikti siūlymus, kaip būtų galima tobulinti su atliekamomis funkcijomis susijusius procesus, viešųjų pirkimų sistemą tobulinimo, taip pat rengti ir (arba) dalyvauti rengiant LR teisės aktų, reglamentuojančių viešųjų pirkimų vykdymą, projektus, su kuruojama sritimi susijusius CPVA vidaus dokumentus;
  • analizuoti viešuosius pirkimus reglamentuojančius teisės aktus, stebėti pokyčius, juos apibendrinti ir pristatyti CPVA darbuotojams;
  • atsakingose institucijose atstovauti CPVA interesus ir poziciją;
  • konsultuoti kolegas ES ir nacionalinės teisės klausimais, susijusiais su viešųjų pirkimų vykdymu;
  • organizuoti ir dalintis savo žiniomis pristatymų, mokymų CPVA darbuotojams, projektų vykdytojams ar kitoms tikslinėms grupėms metu.

Tam, kad Tau sektųsi, prireiks:

  • aukštojo išsilavinimo;
  • trejų ir daugiau metų darbo patirties, susijusios su viešųjų pirkimų vykdymu, priežiūra ar kontrole taikant nuo 2017-07-01 įsigaliojusią viešųjų pirkimų įstatymo redakciją ir šį įstatymą įgyvendinančius teisės aktus;
  • gebėjimo sklandžiai ir taisyklingai dėstyti mintis lietuvių kalba raštu ir žodžiu;
  • anglų kalbos įgūdžių;
  • kruopštumo dokumentuojant kasdienes veiklas ir labai gerų darbo kompiuteriu įgūdžių (MS Windows, MS Office).

Lengviau atlikti užduotis Tau padėtų anksčiau įgyta patirtis:

  • Studijuojant teisę ar kitus socialinius mokslus;
  • Rengiant procedūras, metodinę medžiagą, formuojant gerosios praktikos sprendimus;
  • Konsultuojant ir vedant mokymus kolegoms/projektų vykdytojams viešųjų pirkimų temomis.

Mes tikimės, kad Tu:

nori tobulėti ir nuolat gilinti savo žinias viešųjų pirkimų srityje, moki ir nori dalintis savo įžvalgomis su komanda, esi susipažinęs su teismų praktika šioje srityje bei gebi argumentuoti, atstovauti, esi savarankiškas, atsakingas, komunikabilus ir paslaugus.

Tavo būsimoji darbo vieta – gali būti visa Lietuva (nuotolinis darbas pas mus įprasta praktika jau kelerius metus), visgi dalis veiklos vyksta S. Konarskio g. 13, Vilnius.

Mūsų siūlomas darbo užmokestis yra nuo 1600 iki 2200 eurų (su mokesčiais). Dėl konkretaus atlygio derėsimės, o rezultatas priklausys nuo Tavo pasiruošimo atlikti patikėtas funkcijas bei jau turimų kompetencijų.

Nekantrauji pradėti? Mes Tavęs laukiame!

Visus reikiamus dokumentus (CV, asmens tapatybę bei įgytą išsilavinimą įrodančių dokumentų el. kopijas) iki spalio 26 dienos pateik VTD interneto svetainėje. Dokumentų pateikimo terminas gali būti pratęstas iki spalio 31 dienos, jei turėsime klausimų apie Tavo įgytą patirtį - tokiu atveju prašysime patikslinti pateiktus dokumentus. Pretendentų, kurie atitiks kvalifikacijos reikalavimus, laukia testas žodžiu (pokalbis).

Jei turi klausimų, skambink tel. 8 659 10573 mūsų atrankų vadybininkei Aistei Matuliauskienei.

Kodėl CPVA?

Nes mes esame daugiau nei 300 talentų subūrusi komanda ir kasdien dirbame, kad viešosios investicijos Lietuvai būtų naudingos ir valdomos atsakingai. Išmanome savo darbą ir turime sukaupę 18 metų projektų valdymo patirtį bei vertiname mums patikėtą atsakomybę ir stengiamės, kad būtume naudingi Lietuvai ir prisidėtume prie jos gerovės kūrimo.

Informacija kandidatams: konfidencialumą garantuojame.

Kandidatuodami ir teikdami savo gyvenimo aprašymą, Jūs pateikiate Centrinei projektų valdymo agentūrai savo asmens duomenis. Informuojame, kad Jūsų gyvenimo aprašymas ir jame pateikti asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos aprašo reikalavimų. Informaciją apie asmens duomenų tvarkymą rasite Asmens duomenų tvarkymo Centrinėje projektų valdymo agentūroje tvarkos apraše.

Vertinimo metodai:
Dokumentų pateikimo būdas: el. būdu (per VATIS Prašymų teikimo modulį)
Pareigos:
Vardas, Pavardė:
Telefonas: 8 5 251 4400
El. paštas:
Adresas: Vilniaus m. sav. Vilniaus m. S. Konarskio g. 13
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.