Pradinio ugdymo skyriaus vedėjas

Konkursą organizuojančios įstaigos kontaktai išsamesnei informacijai:

Skelbimo nr.: 71423
Skelbimo data: 2021-06-10
Skelbimas galioja iki: 2021-06-24
Konkursą inicijuojanti įstaiga: Šiaulių Dainų progimnazija
Konkursą organizuojanti įstaiga:
Pareigos: Pradinio ugdymo skyriaus vedėjas
Pareiginės algos koeficientas: 9.10
Pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) nuo: 1,610.70
Darbo vieta (miestas): Šiauliai
Informacija apie įstaigą: Šiaulių Dainų progimnazija, teisinė forma – biudžetinė įstaiga, buveinė – Dainų g. 45, Šiauliai LT-78260, kodas 190532477.
Pareigybės aprašymas:
PRADINIO UGDYMO SKYRIAUS VEDĖJO FUNKCIJOS

1. Teikia siūlymus numatant progimnazijos strateginius tikslus; rengia strateginio plano, metinio veiklos plano, plano priedų projektus, kuruojamų sričių dokumentus.
2. Organizuoja, vykdo ir kontroliuoja strateginio plano, metinio veiklos plano, plano priedų (klasių vadovų), pradinio ugdymo plano įgyvendinimą.
3. Derina pradinio ugdymo dalykų teminius ilgalaikius planus, dalykų kontroliuoja jų vykdymą, rengia ir teikia direktoriaus pavaduotojui ugdymui ataskaitas.
4. Koordinuoja, kontroliuoja ir vertina pradinio ugdymo mokytojų veiklą.
5. Stebi, tiria, analizuoja mokinių adaptaciją, mokymosi motyvaciją.
6. Analizuoja PUG, 1–4 klasių mokinių žinias, gebėjimus ir įgūdžius, vertina ugdymo rezultatus. Rengia pusmečių ir metinių pažangumo ir lankomumo ataskaitas.
7. Organizuoja 1–4 klasių mokinių ugdymo diagnostinių testų rengimą ir vykdymą bei ugdymo(si) veiklos tyrimus, vertina jų rezultatus, numato tobulinimo priemones.
8. Vykdo pradinio ugdymo skyriaus mokytojų 1–4 klasėse mokiniams mokymo krūvių reguliavimo ir optimizavimo bei skiriamų namų darbų (apimties) kontrolę.
9. Vykdo pradinio ugdymo skyriaus mokytojų 1–4 klasių mokinių pažangos ir pasiekimų vertinimo fiksavimo bei informavimo priežiūrą, MAP aprašo įgyvendinimą.
10. Vykdo 1–4 klasių mokinių pamokų (užsiėmimų) lankomumo priežiūrą, fiksavimo kontrolę el. dienyne.
11. Organizuoja ir kontroliuoja atvykusių, grįžusių iš užsienio 1–4 klasių mokinių mokymąsi.
12. Organizuoja ir vykdo 1–4 klasių mokinių mokymą namuose.
13. Kontroliuoja ir informuoja tėvus ir direktoriaus pavaduotoją apie PUG, 1–4 klasių mokinius, vengiančius mokytis, lankyti progimnaziją.
14. Vykdo pradinio ugdymo skyriaus mokytojų pamokų, į ugdymo dalyko turinį integruojamų prevencinių ir kitų programų, atsižvelgiant į kiekvieno mokinio individualius gebėjimus ir poreikius, stebėjimą, jų analizę, ugdymo kokybės priežiūrą.
15. Atsako už 1–4 kl. elektroninio dienyno tvarkymą, informacijos saugumą, tikrumą ir patikimumą jame ir už 1–4 kl. mokinių mokymosi pasiekimų apskaitos suvestinių išspausdinimą, suformuotų klasių dienynų bylų elektroninio dienyno duomenų pagrindu sudarymą bei elektroninio dienyno perkėlimą į skaitmenines laikmenas.
16. Vykdo 1–4 klasių mokinių pamokų, konsultacijų, tvarkaraščių priežiūrą. Vykdo 1–4 klasių mokinių bylų tvarkymo priežiūrą.
17. Organizuoja PUG ir 1-ųjų klasių mokinių komplektavimą.
18. Organizuoja pradinio ugdymo skyriaus mokytojų dalyvavimą ugdymo proceso tobulinimo renginiuose progimnazijoje ir už jos ribų, inicijuoja dalyvauti projektuose.
19. Inicijuoja kuruojamų metodinių grupių renginių organizavimą, susijusį su pradinio ugdymo veikla progimnazijoje.
20. Organizuoja mokinių tėvų pedagoginį švietimą, informuoja ir konsultuoja PUG, 1–4 klasių mokinių tėvus (globėjus, rūpintojus) ugdymo klausimais bei vykdo mokytojų informavimo, individualaus konsultavimo priežiūrą.
21. Rengia ir teikia su ugdymo skyriaus veikla susijusią informaciją progimnazijos vadovams. Užtikrina teikiamos informacijos teisingumą.
Vertinimo metodai:
Dokumentų pateikimo būdas: el. būdu (per VATIS Prašymų teikimo modulį)
Pareigos:
Vardas, Pavardė:
Telefonas: 8 41 552751
El. paštas: info@dainai.lt
Adresas: Šiaulių m. sav., Šiaulių m., Dainų g. 45
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.