Strateginių pirkimų 2-oji grupė Pirkimų vadovas

Konkursą organizuojančios įstaigos kontaktai išsamesnei informacijai:

Skelbimo nr.: 91819
Skelbimo data: 2023-10-25
Skelbimas galioja iki: 2023-11-09 (imtinai)
Konkursą inicijuojanti įstaiga: Viešoji įstaiga CPO LT
Konkursą organizuojanti įstaiga:
Pareigos: Strateginių pirkimų 2-oji grupė Pirkimų vadovas
Pareiginės algos koeficientas: 0.00
Pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) nuo: 0.00
Darbo vieta (miestas):
Informacija apie įstaigą: Esame kompetencijų centras. Per daugiau nei 10 savo veiklos metų subūrėme kūrybingą viešųjų pirkimų ir kitų sričių profesionalų komandą. Atlikdami mums pavestą Lietuvos nacionalinės perkančiosios organizacijos funkciją formuojame aukščiausiais skaidrumo standartais paremtą viešųjų pirkimų praktiką šalyje.
Pareiginė pirkimų vadovo alga - nuo 1800 iki 2700 Eur neatskaičius mokesčių, tikslus darbo užmokesčio dydis priklausytų nuo Jūsų turimos kompetencijos bei profesinės patirties. Galimos papildomos naudos - kintamoji darbo užmokesčio dalis, priemokos ar apmokamos poilsio dienos už veiklos rezultatus.
Išsamesnė informacija dėl konkurso: Lina Gabartienė, žmogiškųjų išteklių vadybininkė, el. paštas lina.gabartiene@cpo.lt, tel. nr. +370 658 86098.
Kviečiame jungtis į mūsų profesionalią ir draugišką komandą!
Pareigybės aprašymas:
PATVIRTINTA
Viešosios įstaigos CPO LT
direktoriaus 2023 m. rugpjūčio 31 d.
įsakymu Nr. 3V-101/2023

VIEŠOSIOS ĮSTAIGOS CPO LT BIURO IR VEIKLOS APTARNAVIMO SRITIES PIRKIMŲ SKYRIAUS
STRATEGINIŲ PIRKIMŲ GRUPĖS PIRKIMŲ VADOVO
PAREIGYBĖS NUOSTATAI

I SKYRIUS
BENDROSIOS NUOSTATOS

1. Viešosios įstaigos CPO LT (toliau – Įstaiga) Biuro ir veiklos aptarnavimo srities pirkimų skyriaus (toliau – Skyrius) Strateginių pirkimų grupės (toliau – Grupė) pirkimų vadovas (toliau – darbuotojas) yra darbuotojas, dirbantis pagal darbo sutartį, kurį į pareigas priima, nustato darbo sutarties sąlygas, skatina bei atleidžia iš užimamų pareigų Įstaigos direktorius.
2. Pagrindinis šio darbuotojo pareigybės tikslas – efektyviai vykdyti jam priskirtus viešuosius pirkimus, pirkimus, atliekamus vandentvarkos, energetikos, transporto ar pašto paslaugų srities perkančiųjų subjektų, atlikti priskirtų preliminariųjų sutarčių ir / ar dinaminių pirkimo sistemų administratoriaus funkcijas.
3. Darbuotojas, einantis šias pareigas, turi atitikti šiuos specialiuosius reikalavimus:
3.1. turėti ne žemesnį kaip aukštąjį universitetinį išsilavinimą su bakalauro kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintą išsilavinimą arba aukštąjį koleginį išsilavinimą su profesinio bakalauro kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintą išsilavinimą;
3.2. turėti Viešųjų pirkimų tarnybos išduotą galiojantį viešųjų pirkimų specialisto pažymėjimą;
3.3. turėti ne mažiau kaip 1 metus praktinio tarptautinių viešųjų pirkimų vykdymo patirties;
3.4. turėti gerus komunikavimo (tarp jų ir derybų vedimo) bei bendradarbiavimo (tarp jų ir interesų derinimo) įgūdžius;
3.5. gebėti analitiškai mąstyti, spręsti iškylančias problemas, orientuotis į rezultatus, efektyvumą ir klientus;
3.6. gerai išmanyti ir gebėti taikyti Lietuvos Respublikos viešųjų pirkimų įstatymą, Lietuvos Respublikos pirkimų, atliekamų vandentvarkos, energetikos, transporto ar pašto paslaugų srities perkančiųjų subjektų, įstatymą, kitus viešuosius pirkimus reglamentuojančius teisės aktus bei vadovautis teismų praktika viešųjų pirkimų srityje;
3.7. mokėti valdyti, kaupti, sisteminti, apibendrinti informaciją ir ją panaudoti rengiant dokumentus, teisės aktų ir sutarčių projektus, išvadas ir pasiūlymus;
3.8. savarankiškai planuoti, organizuoti savo veiklą, atlikti pavestas užduotis, mokėti dirbti komandoje;
3.9. sklandžiai ir argumentuotai dėstyti mintis raštu ir žodžiu, išmanyti raštvedybos taisykles, teisės aktų rengimo taisykles, mokėti dirbti su Microsoft Office programiniu paketu.
4. Darbuotojas savo darbe vadovaujasi Lietuvos Respublikos įstatymais, poįstatyminiais teisės aktais, viešosios įstaigos CPO LT įstatais, šiais nuostatais bei kitais vidiniais teisės aktais;
5. Darbuotojas yra tiesiogiai pavaldus ir atskaitingas Grupės vadovui.

II SKYRIUS
DARBUOTOJO FUNKCIJOS

6. Skaidriai, efektyviai, vadovaujantis teisės aktais vykdyti priskirtus Įstaigos atliekamus viešuosius pirkimus.
7. Atlikti priskirtų viešųjų pirkimų rinkos analizę, rengti ir derinti viešojo pirkimo dokumentus, užtikrinti inovatyvių ir į kokybę orientuotų sprendimų viešojo pirkimo procese įgyvendinimą.
8. Užtikrinti viešųjų pirkimų komisijų veiklai reikalingų dokumentų rengimą ir pateikimą (įskaitant dokumentų rengimą ir pateikimą Įstaigos pirkimų valdymo sistemoje), viešųjų pirkimų vykdymo terminų laikymąsi, rengti viešųjų pirkimų komisijų sprendimų projektus, vykdyti su viešaisiais pirkimais susijusius kitus darbus.
9. Skelbti viešųjų pirkimų duomenis Centrinėje viešųjų pirkimų informacinėje sistemoje, teikti skelbimus ir ataskaitas Viešųjų pirkimų tarnybai.
10. Analizuoti atliekamų viešųjų pirkimų informaciją, teikti siūlymus dėl viešųjų pirkimų konsolidavimo, preliminariųjų sutarčių sudarymo, dinaminių pirkimo sistemų kūrimo, pirkimo objektų perkėlimo į elektroninį katalogą.
11. Konsultuoti Įstaigos darbuotojus, įstaigų, pavedusių atlikti viešųjų pirkimų procedūras, darbuotojus, tiekėjus, perkančiąsias organizacijas ir perkančiuosius subjektus viešųjų pirkimų klausimais.
12. Įvertinus Įstaigos sukauptą patirtį, aktyviai teikti siūlymus visuose viešojo pirkimo vykdymo etapuose, siekiant klientui naudingiausio rezultato.
13. Dalyvauti rengiant straipsnius, informacinius pranešimus perkančiosioms organizacijoms, perkantiesiems subjektams bei tiekėjams.
14. Esant poreikiui, atlikti pirkimo dokumentų rengimo ir / ar pasiūlymų vertinimo, kitas pirkimų procedūras ta užsienio kalba (anglų ar vokiečių, ar prancūzų), kurią darbuotojas moka.
15. Dalyvauti komisijų ir darbo grupių veikloje.
16. Dalyvauti rengiant metinį Įstaigos prekių, paslaugų ir darbų viešųjų pirkimų plano projektą, taip pat įstaigų, pavedusių atlikti viešųjų pirkimų procedūras, einamųjų metų prekių, paslaugų ir darbų viešųjų pirkimų planus.
17. Vykdyti kitus su Įstaigos funkcijomis susijusius nenuolatinio pobūdžio Įstaigos direktoriaus, Įstaigos direktoriaus pavaduotojo, Skyriaus vadovo, Grupės vadovo pavedimus tam, kad būtų pasiekti Įstaigos veiklos tikslai.

III SKYRIUS
DARBUOTOJO TEISĖS

18. Teikti pasiūlymus Įstaigos direktoriui, Įstaigos direktoriaus pavaduotojams, Skyriaus vadovui ir Grupės vadovui dėl darbo, susijusio su Įstaigos tikslais ir uždaviniais, tobulinimo.
19. Gauti iš Įstaigos darbuotojų reikiamus dokumentus, kitą informaciją ir priemones, reikalingas šiuose pareigybės nuostatuose nustatytoms pareigoms atlikti.
20. Naudotis teisėmis, nustatytomis Įstaigos darbo tvarką reglamentuojančiuose teisės aktuose.
IV SKYRIUS
DARBUOTOJO ATSAKOMYBĖ

21. Darbuotojas įsipareigoja neatkleisti žodžiu, raštu ar kitokiu būdu tretiesiems asmenims jokios dalykinės, finansinės bei kitokios informacijos, su kuria jis buvo supažindintas arba ji tapo jam prieinama ir žinoma dirbant Įstaigoje, išskyrus tuos atvejus, kai tokią informaciją atkleisti jį įpareigoja įstatymai.
22. Darbuotojas už pareigos tinkamai atlikti šiuose pareigybės nuostatuose numatytas funkcijas nevykdymą atsako Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka.
Dokumentų pateikimo būdas: el. būdu (per VATIS Prašymų teikimo modulį)
Pareigos:
Vardas, Pavardė:
Telefonas: 8 5 205 3747
El. paštas: info@cpo.lt
Adresas: Vilniaus m. sav., Vilniaus m., Ukmergės g. 219-1
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.