Sveikatos priežiūros padalinio vadovas (darbo užmokesčio koeficientas nuo 7,4 iki 12,20)

Konkursą organizuojančios įstaigos kontaktai išsamesnei informacijai:

Skelbimo nr.: 83091
Skelbimo data: 2022-10-06
Skelbimas galioja iki: 2022-10-21
Konkursą inicijuojanti įstaiga: Biudžetinė įstaiga KLAIPĖDOS MIESTO GLOBOS NAMAI
Konkursą organizuojanti įstaiga:
Pareigos: Sveikatos priežiūros padalinio vadovas (darbo užmokesčio koeficientas nuo 7,4 iki 12,20)
Pareiginės algos koeficientas: 0.00
Pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) nuo: 0.00
Darbo vieta (miestas): Klaipėda
Informacija apie įstaigą: https://kgnamai.lt/
Pareigybės aprašymas:

Sveikatos priežiūros padalinio vadovo pareigybės aprašymas:

1. Darbuotojas, einantis šias pareigas, organizuoja, koordinuoja ir kontroliuoja Globos namų sveikatos priežiūros padalinio darbą, užtikrina sveikatos priežiūros padalinio nuostatų, tikslų įgyvendinimą ir funkcijų vykdymą.

2. Darbuotojas, einantis šias pareigas, turi atitikti šiuos specialiuosius reikalavimus:

2.1. Turėti aukštąjį (universitetinį arba koleginį) sveikatos arba socialinių mokslų studijų krypties išsilavinimą su ne žemesniu kaip bakalauro (arba profesinio bakalauro) kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintą išsilavinimą.

2.2. Turėti ne mažesnę kaip 1 metų darbo patirtį sveikatos priežiūros srityje.

2.3. Mokėti dirbti kompiuterine technika pagal Lietuvos Respublikos Švietimo ir mokslo ministro patvirtintą bazinę kompiuterinio raštingumo kvalifikacijos programą.

2.4. Išmanyti Lietuvos Respublikos įstatymus, nutarimus ir kitus teisės aktus reglamentuojančius sveikatos priežiūros paslaugų (ar susijusių su tuo) organizavimą ir jų teikimą.

2.5. Būti susipažinusiam su Lietuvos Respublikos įstatymais, Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimais bei kitais teisės aktais, reglamentuojančiais sveikatos priežiūrą (medicinos, higienos normas ir kt.), žmogaus teises, asmens duomenų apsaugą, darbo teisinius santykius, darbo ir civilinę saugą bei korupcijos prevenciją.

2.6. Mokėti valstybinę kalbą, jos mokėjimo lygis privalo atitikti trečiosios valstybinės kalbos mokėjimo kategorijos reikalavimus.

2.7. Gebėti vykdyti sveikatos priežiūros padalinio vadovo pareigybės aprašyme nustatytas funkcijas.

3. Šias pareigas einančio darbuotojo funkcijos:

3.1. Vadovauja Globos namų sveikatos priežiūros padalinio darbui, organizuoja, planuoja, koordinuoja ir kontroliuoja sveikatos priežiūros padalinio veiklą vadovaudamasis Lietuvos Respublikos teisės aktais ir globos namų direktoriaus patvirtintų taisyklių ir tvarkos aprašų nuostatomis.

3.2. Analizuoja ir vertina įstaigoje teikiamų sveikatos priežiūros, reabilitacijos ir slaugos (ar susijusių su tuo) paslaugų atitiktį Lietuvos Respublikos teisės aktams ir teikia pasiūlymus dėl sveikatos priežiūros, reabilitacijos ir slaugos paslaugų (ar susijusių su tuo) organizavimo ir kokybės bei rengiant Globos namų vidaus tvarkomuosius organizacinius dokumentus.

3.3. Rengia Globos namų teisės aktų, reglamentuojančių sveikatos priežiūrą, reabilitaciją ir slaugos paslaugų teikimą (ar susijusių su tuo) ir sveikatos priežiūros padalinio darbuotojų darbą, projektus.

3.4. Rengia sveikatos priežiūros padalinio veiklos planus, darbo reglamentus, tikslus, užduotis, darbuotojų darbą reglamentuojančius dokumentus (pareigybių aprašymai, darbo laiko, atostogų, kvalifikacijos kėlimo grafikai ir pan.), ataskaitas, pranešimus, programas ir raštus.

3.5. Teikia siūlymus dėl sveikatos priežiūros padalinio darbuotojų skatinimo, drausminių nuobaudų, perkėlimo, nušalinimo nuo darbo ar atleidimo iš darbo.

3.6. Vykdo sveikatos priežiūros padalinio darbuotojų darbo laiko ir darbo kokybės kontrolę.

3.7. Užtikrina, kad būtų laikomasi įstatymų ir kitų teisės aktų.

3.8. Vykdo, nurodžius atskiru įsakymu, Globos namų direktoriaus funkcijas nesant direktoriui ir direktoriaus pavaduotojai socialiniams reikalams darbe (komandiruotė, atostogos, liga ir t.t.).

3.9. Vykdo ir įgyvendina, savo kompetencijos ribose, Globos namų direktoriaus įsakymais patvirtintos asmens sveikatos priežiūros paslaugų teikimo kokybės politikos turinyje nurodytų taisyklių, tvarkos aprašų ir procedūrų nuostatas.

3.10. Vykdo ir įgyvendina, savo kompetencijos ribose, Globos namų direktoriaus įsakymais patvirtintos apskaitos politikos turinyje nurodytų taisyklių ir tvarkos aprašų nuostatas.

3.11. Vykdo ir įgyvendina, savo kompetencijos ribose, Globos namų direktoriaus įsakymais patvirtintos ilgalaikės ir trumpalaikės socialinės globos paslaugų teikimo kokybės politikos turinyje nurodytų taisyklių ir tvarkos aprašų nuostatas.

3.12. Laikosi Globos namų vidaus darbo tvarkos taisyklių reikalavimų, racionaliai planuoja ir naudoja turimus materialinius išteklius.

3.13. Globos namų direktoriaus pavedimu dalyvauja globos namų vykdomų projektų veiklose, sudarytų komisijų ir darbo grupių veikloje.

3.14. Vykdo kitas teisės aktuose nustatytas funkcijas, kitus globos namų direktoriaus rašytinius ir žodinius įsakymus, nurodymus ir pavedimus, susijusius su funkcijomis.

3.15. Sveikatos priežiūros padalinio vadovas atsakingas už sveikatos priežiūros padalinio veiklą ir jos rezultatus, higienos, saugos ir sveikatos, priešgaisrinės ir civilinės saugos, darbo tvarkos reikalavimų tinkamą vykdymą, asmens duomenų teisinę apsaugą, dėl jo kaltės padarytą žalą, tinkamą paskirtų funkcijų vykdymą.

3.16. Sveikatos priežiūros padalinio vadovas už pavestų funkcijų ir pareigų nevykdymą ar netinkamą vykdymą, vidaus tvarkų ir taisyklių nesilaikymą, taip pat už pareiginių įgaliojimų viršijimą atsako Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka.

3.17. Užtikrina Biudžetinės įstaigos Klaipėdos miesto globos namų gyventojų privatumą, vadovaujantis Biudžetinės įstaigos Klaipėdos miesto globos namų gyventojų privatumo užtikrinimo tvarkos aprašu.

Dokumentų pateikimo būdas: el. būdu (per VATIS Prašymų teikimo modulį)
Pareigos:
Vardas, Pavardė:
Telefonas: -
El. paštas:
Adresas: Klaipėdos m. sav. Klaipėdos m. Žalgirio g. 3A
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.