Teisės ir personalo skyriaus Žmogiškųjų išteklių vadybininkas (Pareiginės algos valandinis koeficientas nuo 9 Eur iki 17,84 Eur)

Konkursą organizuojančios įstaigos kontaktai išsamesnei informacijai:

Skelbimo nr.: 72784
Skelbimo data: 2021-08-11
Skelbimas galioja iki: 2021-08-25
Konkursą inicijuojanti įstaiga: Viešoji įstaiga CPO LT
Konkursą organizuojanti įstaiga:
Pareigos: Teisės ir personalo skyriaus Žmogiškųjų išteklių vadybininkas (Pareiginės algos valandinis koeficientas nuo 9 Eur iki 17,84 Eur)
Pareiginės algos koeficientas: 0.00
Pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) nuo: 0.00
Darbo vieta (miestas): Vilnius
Informacija apie įstaigą: Esame auganti ir besiplečianti centrinė perkančioji organizacija CPO LT www.cpo.lt. Organizuojame ir vykdome centralizuotus viešuosius pirkimus. Administruojame elektroninį katalogą https:

//2007.cpo.lt/, kuriame perkančiosios organizacijos turi galimybę įsigyti norimas prekes, paslaugas ar darbus. Vykdome viešuosius pirkimus pagal kitų įstaigų pavedimus. CPO LT stiprina savo komandą ir kviečia prisijungti Žmogiškųjų išteklių vadybininką.
Pareigybės aprašymas:
VIEŠOSIOS ĮSTAIGOS CPO LT
TEISĖS IR PERSONALO SKYRIAUS ŽMOGIŠKŲJŲ IŠTEKLIŲ VADYBININKO
PAREIGYBĖS NUOSTATAI


I. BENDROSIOS NUOSTATOS


1. Viešosios įstaigos CPO LT (toliau – Įstaiga) Teisės ir personalo skyriaus žmogiškųjų išteklių vadybininkas (toliau – darbuotojas) yra darbuotojas, dirbantis pagal darbo sutartį, kurį į pareigas priima, nustato darbo sutarties sąlygas, skatina ir atleidžia iš užimamų pareigų Įstaigos direktorius.
2. Darbuotojo pareigybė reikalinga užtikrinti tinkamą ir efektyvų Įstaigos žmogiškųjų išteklių valdymą.
3. Darbuotojas, einantis šias pareigas, turi atitikti šiuos specialiuosius reikalavimus:
3.1. turėti aukštąjį universitetinį arba jam prilygintą socialinių mokslų studijų srities išsilavinimą (bakalauro kvalifikacinį laipsnį);
3.2. turėti ne mažesnę kaip 1 metų darbo patirtį personalo valdymo srityje;
3.3. žinoti ir gebėti praktikoje taikyti Lietuvos Respublikos Konstituciją, teismų praktiką, įstatymus ir kitus teisės aktus, reglamentuojančius darbo teisę, administracinę teisę ir teiseną, viešąjį administravimą, viešųjų įstaigų veiklą, teisės aktų rengimo taisykles;
3.4. išmanyti žmogiškųjų išteklių valdymą;
3.5. mokėti valdyti, kaupti, sisteminti, apibendrinti informaciją ir ją panaudoti rengiant dokumentus, teisės aktų ir sutarčių projektus, išvadas ir pasiūlymus;
3.6. savarankiškai planuoti, organizuoti savo veiklą, mokėti dirbti komandoje;
3.7. sklandžiai dėstyti mintis raštu ir žodžiu, išmanyti raštvedybos taisykles, mokėti dirbti su Microsoft Office programiniu paketu.
4. Darbuotojas savo darbe vadovaujasi Lietuvos Respublikos įstatymais, poįstatyminiais teisės aktais, viešosios įstaigos CPO LT įstatais, šiais nuostatais bei kitais vidiniais teisės aktais.
5. Darbuotojas yra tiesiogiai pavaldus ir atskaitingas Teisės ir personalo skyriaus vedėjui.


II. DARBUOTOJO PAREIGOS


6. Rengti ir/ar dalyvauti rengiant su Įstaigos žmogiškųjų išteklių valdymu susijusių teisės aktų ir kitų dokumentų projektus.
7. Teikti pasiūlymus dėl Įstaigos teisės aktų ir kitų dokumentų, susijusių su Įstaigos žmogiškųjų išteklių valdymu.
8. Rengti ir/ar dalyvauti rengiant pažangius žmogiškųjų išteklių valdymo metodus, darbuotojų motyvavimo sistemą.
9. Dalyvauti organizacinės kultūros kūrime-vertybių puoselėjime;
10. Vykdyti CPO LT darbuotojų privačių interesų deklaravimo kontrolę.
11. Organizuoti ir/ar dalyvauti organizuojant konkursus (atrankas) į Įstaigos darbuotojų pareigas.
12. Teikti konsultacijas Įstaigos darbuotojams žmogiškųjų išteklių valdymo, socialinių garantijų ir viešų-privačių interesų derinimo bei privačių interesų deklaravimo klausimais.
13. Organizuoti ir/ar dalyvauti organizuojant Įstaigos darbuotojų skatinimą, mokymus, stažuotes užsienyje, veiklos vertinimą.
14. Teikti pranešimus Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybai prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos apie darbuotojų priėmimą, atleidimą, nedraudiminius laikotarpius, atostogas.
15. Pildyti CPO LT darbuotojų darbo laiko apskaitos dokumentus.
16. Pagal kompetenciją rinkti, sisteminti, analizuoti ir vertinti informaciją, analitinę medžiagą žmogiškųjų išteklių valdymo klausimais.
17. Įstaigos direktoriaus pavedimu dalyvauti komisijų ir darbo grupių veikloje, atstovauja Įstaigai valstybės ir savivaldybių institucijose ir įstaigose.
18. Užtikrinti tinkamą dokumentų, bylų saugojimą, jų perdavimą į archyvą Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka.
19. Vykdyti kitus su Įstaigos funkcijomis susijusius nenuolatinio pobūdžio Įstaigos direktoriaus, Teisės ir personalo skyriaus vedėjo pavedimus.


III. DARBUOTOJO TEISĖS


20. Įstaigos direktoriui, Teisės ir personalo skyriaus vedėjui teikti darbo, susijusio su šiuose pareigybės nuostatuose nustatytomis pareigomis, tobulinimo pasiūlymus.
21. Gauti iš Įstaigos darbuotojų reikiamus dokumentus, kitą informaciją ir priemones, reikalingas šiuose pareigybės nuostatuose nustatytoms pareigoms atlikti.
22. Naudotis teisėmis, nustatytomis Įstaigos darbo tvarką reglamentuojančiuose teisės aktuose.


IV. DARBUOTOJO ATSAKOMYBĖ


23. Darbuotojas įsipareigoja neatkleisti žodžiu, raštu ar kitokiu būdu tretiesiems asmenims jokios dalykinės, finansinės bei kitokios informacijos, su kuria jis buvo supažindintas arba ji tapo jam prieinama ir žinoma dirbant Įstaigoje, išskyrus tuos atvejus, kai tokią informaciją atkleisti jį įpareigoja įstatymai.
24. Darbuotojas už savo pareigų, nustatytų šiuose pareigybės nuostatuose, netinkamą vykdymą ar nevykdymą atsako teisės aktų nustatyta tvarka.
Vertinimo metodai:
Dokumentų pateikimo būdas: el. būdu (per VATIS Prašymų teikimo modulį)
Pareigos:
Vardas, Pavardė:
Telefonas: 8 5 205 3747
El. paštas: info@cpo.lt
Adresas: Vilniaus m. sav., Vilniaus m., Ukmergės g. 219-1
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.