Viešųjų pirkimų skyriaus vyriausiasis specialistas

Konkursą organizuojančios įstaigos kontaktai išsamesnei informacijai:

Skelbimo nr.: 12068
Skelbimo data: 2024-03-22
Skelbimas galioja iki: 2024-03-29 (imtinai)
Konkursą inicijuojanti įstaiga: Klaipėdos miesto savivaldybės administracija
Konkursą organizuojanti įstaiga: Klaipėdos miesto savivaldybės administracija
Pareigos: Viešųjų pirkimų skyriaus vyriausiasis specialistas
Pareiginės algos koeficientas: 1,05
Pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) nuo: 1874,67
Darbo vieta (miestas): Klaipėda
Informacija apie įstaigą:
Pareigybės aprašymas:
Pareigybės aprašymas
KLAIPĖDOS MIESTO SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJOS
VIEŠŲJŲ PIRKIMŲ SKYRIAUS
VYRIAUSIOJO SPECIALISTO
PAREIGYBĖS APRAŠYMAS

I SKYRIUS

PAREIGYBĖS CHARAKTERISTIKA

1. Pareigybės lygmuo – IX pareigybės lygmuo.
2. Šias pareigas einantis valstybės tarnautojas tiesiogiai pavaldus skyriaus vedėjui.

II SKYRIUS

VEIKLOS SRITIS

3. Teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūra.

III SKYRIUS

PAREIGYBĖS SPECIALIZACIJA

4. Viešųjų pirkimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūra.

IV SKYRIUS

FUNKCIJOS

5. Apdoroja su teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūra susijusią informaciją arba prireikus koordinuoja susijusios informacijos apdorojimą.
6. Atlieka teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros veiklas arba prireikus koordinuoja teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros veiklų atlikimą.
7. Konsultuoja, teikia metodinę pagalbą priskirtos srities klausimais.
8. Nagrinėja skundus ir kitus dokumentus sudėtingais klausimais dėl teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros vykdymo arba prireikus koordinuoja skundų ir dokumentų sudėtingais klausimais dėl teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros vykdymo nagrinėjimą, rengia atsakymus prireikus koordinuoja atsakymų rengimą.
9. Planuoja teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros veiklas arba prireikus koordinuoja teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros veiklų planavimą.
10. Prižiūri su teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros veiklomis susijusių sprendimų, rekomendacijų, nurodymų vykdymą arba prireikus koordinuoja su teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros veiklomis susijusių sprendimų, rekomendacijų, nurodymų vykdymo priežiūrą.
11. Rengia ir teikia informaciją su teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūra susijusiais sudėtingais klausimais arba prireikus koordinuoja informacijos su teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūra susijusiais sudėtingais klausimais rengimą ir teikimą.
12. Rengia ir teikia pasiūlymus su teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūra susijusiais klausimais.
13. Rengia teisės aktų projektus ir kitus susijusius dokumentus dėl teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros arba prireikus koordinuoja teisės aktų projektų ir kitų susijusių dokumentų dėl teisės aktų ir administracinių sprendimų įgyvendinimo ir laikymosi priežiūros rengimą.
14. Vykdo kitus nenuolatinio pobūdžio su struktūrinio padalinio veikla susijusius pavedimus.
15. Įvertina gautas pirkimo paraiškas, rengiant pirkimo dokumentus, pritaiko Viešųjų pirkimų įstatyme ir poįstatyminiuose viešuosius pirkimus reglamentuojančiuose teisės aktuose įtvirtintas pirkimo dokumentų rengimo taisykles.
16. Atliekant tiekėjų pasiūlymų vertinimą, užtikrina tiekėjų pasiūlymų vertinimą pagal teisės aktuose nustatytas tiekėjų pasiūlymų vertinimo taisykles, pristato pasiūlymų vertinimo išvadas viešųjų pirkimų komisijai.
17. Dalyvauja ekspertų komisijoje, kiekvienam ekspertui, atliekant tiekėjų pasiūlymų vertinimą pagal jam priskirtą pasiūlymų vertinimo sritį, pataria ekspertams dėl pasiūlymų vertinimo taisyklių, įtvirtintų teisės aktuose, įgyvendinimo, taip pat supažindina su Viešųjų pirkimų tarnybos išaiškinimais bei suformuota Lietuvos teismų praktika pasiūlymų vertinimo apimtyje.
18. Vykdo visus pirkimus, išskyrus pirkimus, kurių planuojamos sudaryti sutarties vertė iki 15 000 eurų be PVM, rengia teisės aktų projektus, dėl tokių pirkimų vykdymo, užtikrindamas atitiktį Viešųjų pirkimų įstatymui ir viešuosius pirkimus reglamentuojantiems teisės aktams.
19. Konsultuoja Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos darbuotojus, Klaipėdos miesto savivaldybės pavaldžias įstaigas centralizuotų viešųjų pirkimų planavimo, vykdymo klausimais ir kitais viešųjų pirkimų klausimais.
20. Rengia viešuosius pirkimus reglamentuojančius Savivaldybės administracijos teisės aktų projektus.

V SKYRIUS

SPECIALIEJI REIKALAVIMAI

21. Išsilavinimo ir darbo patirties reikalavimai:
21.1. išsilavinimas – aukštasis universitetinis išsilavinimas (bakalauro kvalifikacinis laipsnis) arba jam lygiavertė aukštojo mokslo kvalifikacija;
21.2. studijų kryptis – viešasis administravimas (arba);
21.3. studijų kryptis – vadyba (arba);
21.4. studijų kryptis – teisė;
arba:
21.5. išsilavinimas – aukštasis universitetinis išsilavinimas (bakalauro kvalifikacinis laipsnis) arba jam lygiavertė aukštojo mokslo kvalifikacija;
21.6. darbo patirties sritis – viešųjų pirkimų srities patirtis;
21.7. darbo patirtis srityje – 1 metai;

VI SKYRIUS

KOMPETENCIJOS

22. Bendrosios kompetencijos ir jų reikalaujami lygiai:
22.1. vertės visuomenei kūrimas - 3 lygis;
22.2. organizuotumas - 3 lygis;
22.3. patikimumas ir atsakingumas - 3 lygis;
22.4. analizė ir pagrindimas - 4 lygis;
22.5. komunikacija - 3 lygis.
23. Profesinė kompetencija:
23.1. viešųjų pirkimų išmanymas - 3 lygis.


Dokumentų pateikimo būdas: el. būdu (per VATIS Atrankos modulį)
Pareigos: Personalo skyriaus Vyriausiasis specialistas
Vardas, Pavardė: Giedrė Gustienė
Telefonas: +37046396448
El. paštas: giedre.gustiene@klaipeda.lt
Adresas: Liepų g. 11, LT-91502 Klaipėda
Skelbimas publikuojamas iki: 2024-03-29
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.