Vietinio ūkio ir turto valdymo skyriaus vyriausiasis specialistas (Savivaldybės vyriausiasis inžinierius) (karjeros valstybės tarnautojas)

Konkursą organizuojančios įstaigos kontaktai išsamesnei informacijai:

Skelbimo nr.: 58069
Skelbimo data: 2023-12-15
Skelbimas galioja iki: 2024-01-03 (imtinai)
Konkursą inicijuojanti įstaiga: Akmenės rajono savivaldybės administracija
Konkursą organizuojanti įstaiga: Viešojo valdymo agentūra
Pareigos: Vietinio ūkio ir turto valdymo skyriaus vyriausiasis specialistas (Savivaldybės vyriausiasis inžinierius) (karjeros valstybės tarnautojas)
Pareiginės algos koeficientas: 9.00
Pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) nuo: 1,674.00
Darbo vieta (miestas): Naujoji Akmenė
Informacija apie įstaigą: Kviečiame rinktis:
- ieškoti pakenčiamo darbo sostinėje, ar iškart įsidarbinti ir daryti karjerą AK?
- gyventi didmiesčio spūstyse, ar kompaktiškame AK?
- vargti kažkur nuomotame būste ar turėti nuosavą butą, namą AK?
- laukti metus kitus trečius vietos vaikui kažkuriame darželyje ar be problemų išsirinkti vietą AK darželyje?

Jei pasirinkote AK – Jūsų sprendimas teisingas! Nes AK – tai Akmenės kraštas! Tai puiki vieta gyventi, dirbti, auginti vaikus, pramogauti ir ilsėtis. Nuo čia pajūris ranka pasiekiamas, iki Rygos tarptautinio oro uosto – valanda kelio. Akmenės rajonas išraizgytas pėsčiųjų ir dviračių takų, turtingas modernių viešųjų erdvių, prisagstytas vaikų žaidimų aikštelių ir poilsio kampelių...
Akmenės kraštas – tai atradimai kiekviename žingsnyje tiek kalbant apie gamtą, tiek apie verslą. Akmenės kraštas suderina, rodos, nesuderinamus dalykus – ir žaliuojančiais Ventos pakrantes, ir atšiaurų karjerų kraštovaizdį, jaukius miestelius ir visą parą rūkstančius gamyklų kaminus.
Pareigybės aprašymas:
Pareigybės aprašymas
AKMENĖS RAJONO SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJOS
VIETINIO ŪKIO IR TURTO VALDYMO SKYRIAUS
VYRIAUSIOJO SPECIALISTO (SAVIVALDYBĖS VYRIAUSIOJO INŽINIERIAUS)
PAREIGYBĖS APRAŠYMAS

I SKYRIUS

PAREIGYBĖS CHARAKTERISTIKA

1. Pareigybės lygmuo – IX pareigybės lygmuo.
2. Šias pareigas einantis valstybės tarnautojas tiesiogiai pavaldus skyriaus vedėjui.

II SKYRIUS

VEIKLOS SRITIS

3. Pagrindinė veiklos sritis:
3.1. sprendimų įgyvendinimas.
4. Papildoma (-os) veiklos sritis (-ys):
4.1. priežiūra ir kontrolė.

III SKYRIUS

PAREIGYBĖS SPECIALIZACIJA

5. Pagrindinės veiklos srities specializacija:
5.1. Svivaldybės infrastruktūros plėtra.
6. Papildomos (-ų) veiklos srities (-čių) specializacija:
6.1. Savivaldybės inžinierinė infrastruktūra.

IV SKYRIUS

FUNKCIJOS

7. Apdoroja su sprendimų įgyvendinimu susijusią informaciją arba prireikus koordinuoja su sprendimų įgyvendinimu susijusios informacijos apdorojimą.
8. Konsultuoja priskirtos srities klausimais.
9. Organizuoja sprendimų įgyvendinimo procesą arba prireikus koordinuoja sprendimų įgyvendinimo proceso organizavimą.
10. Nagrinėja prašymus ir kitus dokumentus sudėtingais klausimais dėl sprendimų įgyvendinimo veiklų vykdymo, rengia sprendimus ir atsakymus arba prireikus koordinuoja prašymų ir kitų dokumentų sudėtingais klausimais dėl sprendimų įgyvendinimo veiklų vykdymo nagrinėjimą arba prireikus koordinuoja sprendimų ir atsakymų rengimą.
11. Priima ir aptarnauja asmenis arba prireikus koordinuoja asmenų priėmimą ir aptarnavimą, jei tai susiję su sprendimo įgyvendinimo vykdymu.
12. Rengia ir teikia informaciją su sprendimų įgyvendinimu susijusiais sudėtingais klausimais arba prireikus koordinuoja informacijos su sprendimų įgyvendinimu susijusiais sudėtingais klausimais rengimą ir teikimą.
13. Rengia ir teikia pasiūlymus su sprendimų įgyvendinimu susijusiais klausimais.
14. Rengia teisės aktų projektus ir kitus susijusius dokumentus dėl sprendimų įgyvendinimo arba prireikus koordinuoja teisės aktų projektų ir kitų susijusių dokumentų dėl sprendimų įgyvendinimo rengimą.
15. Apdoroja su priežiūra ir (ar) kontrole susijusią informaciją arba prireikus koordinuoja susijusios informacijos apdorojimą.
16. Atlieka priežiūros ir (ar) kontrolės veiklas arba prireikus koordinuoja priežiūros ir (ar) kontrolės veiklų atlikimą.
17. Nagrinėja skundus ir kitus dokumentus sudėtingais klausimais dėl priežiūros ir (ar) kontrolės vykdymo arba prireikus koordinuoja skundų ir dokumentų sudėtingais klausimais dėl priežiūros ir (ar) kontrolės vykdymo nagrinėjimą, rengia atsakymus arba prireikus koordinuoja atsakymų rengimą.
18. Planuoja priežiūros ir (ar) kontrolės veiklas arba prireikus koordinuoja priežiūros ir (ar) kontrolės veiklų planavimą.
19. Prižiūri su priežiūros ir (ar) kontrolės veiklomis susijusių sprendimų, rekomendacijų, nurodymų vykdymą arba prireikus koordinuoja su priežiūros ir (ar) kontrolės veiklomis susijusių sprendimų, rekomendacijų, nurodymų vykdymo priežiūrą.
20. Rengia ir teikia informaciją su priežiūra ir (ar) kontrole susijusiais sudėtingais klausimais arba prireikus koordinuoja informacijos su priežiūra ir (ar) kontrole susijusiais sudėtingais klausimais rengimą ir teikimą.
21. Rengia ir teikia pasiūlymus su priežiūra ir (ar) kontrole susijusiais klausimais.
22. Rengia teisės aktų projektus ir kitus susijusius dokumentus dėl priežiūros ir (ar) kontrolės arba prireikus koordinuoja teisės aktų projektų ir kitų susijusių dokumentų dėl priežiūros ir (ar) kontrolės rengimą.
23. Vykdo kitus nenuolatinio pobūdžio su struktūrinio padalinio veikla susijusius pavedimus.
24. Vykdo Lietuvos Respublikos savivaldybių infrastruktūros plėtros įstatyme savivaldybės vyriausiajam inžinieriui nustatytas funkcijas.
25. Dalyvauja sudarytų komisijų, darbo grupių darbe ir atlieka jų pavestas užduotis; įgyvendina Savivaldybės strateginį plėtros planą, veiklos planą, metinį veiklos planą.
26. Rengia ir teikia informaciją, reikalingą Savivaldybės strateginiams plėtros ir veiklos planams, Skyriaus veiklos, kuruojamos srities programų ir jų priemonių vykdymo planams sudaryti, įgyvendinti bei ataskaitoms parengti, teikia savo veiklos ataskaitą Skyriaus vedėjui.
27. Pagal reikalavimą tvarko dokumentus, registruoja juos dokumentų valdymo sistemos ir nustatyta tvarka perduoda į Administracijos archyvą..

V SKYRIUS

SPECIALIEJI REIKALAVIMAI

28. Išsilavinimo ir darbo patirties reikalavimai:
28.1. išsilavinimas – statybos inžinerijos arba statybų technologijų studijų krypties (šakos) kvalifikacinis laipsnis arba šių studijų krypčių (šakų) studijų rezultatus atitinkančios kitos krypties (šakos) kvalifikacinis laipsnis.;
arba:
28.2. išsilavinimas – kitas išsilavinimas, leidžiantis užsiimti veikla, aprėpiančia vieną, kelias ar visas statybos techninės veiklos pagrindines sritis, nustatytas Statybos įstatymo 12 straipsnio 1 dalyje.;
28.3. darbo patirties sritis – teisės aktų nustatyta darbo patirtis, aprėpianti vieną, kelias ar visas statybos techninės veiklos pagrindines sritis, nustatytas Statybos įstatymo 12 straipsnio 1 dalyje.;
29. Atitikimas kitiems reikalavimams:
29.1. atitikti Lietuvos Respublikos savivaldybių infrastruktūros plėtros įstatymo 6 straipsnyje nustatytus reikalavimus.
30. Transporto priemonių pažymėjimai:
30.1. turėti vairuotojo pažymėjimą (B kategorija).

VI SKYRIUS

KOMPETENCIJOS

31. Bendrosios kompetencijos ir jų reikalaujami lygiai:
31.1. vertės visuomenei kūrimas - 3 lygis;
31.2. organizuotumas - 3 lygis;
31.3. patikimumas ir atsakingumas - 3 lygis;
31.4. analizė ir pagrindimas - 4 lygis;
31.5. komunikacija - 3 lygis.
32. Specifinės kompetencijos ir jų reikalaujami lygiai:
32.1. informacijos valdymas - 3 lygis;
32.2. kontrolės ir priežiūros proceso valdymas - 3 lygis.
33. Profesinė kompetencija:
33.1. veiklos planavimas - 3 lygis.


Dokumentų pateikimo būdas: el. būdu (per VATIS Atrankos modulį)
Pareigos: Atrankų skyriaus Vyriausiasis specialistas
Vardas, Pavardė: Jolanta Gečienė
Telefonas: +37052718906; +37067286311
El. paštas: jolanta.geciene@vva.gov.lt
Adresas: Vilnius, Šventaragio g. 2
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.