Direktoriaus pavaduotojo ugdymui Direktoriaus pavaduotojas ugdymui

Konkursą organizuojančios įstaigos kontaktai išsamesnei informacijai:

Skelbimo nr.: 81649
Skelbimo data: 2022-08-08
Skelbimas galioja iki: 2022-08-23
Konkursą inicijuojanti įstaiga: Elektrėnų meno mokykla
Konkursą organizuojanti įstaiga: Elektrėnų meno mokykla
Pareigos: Direktoriaus pavaduotojo ugdymui Direktoriaus pavaduotojas ugdymui
Pareiginės algos koeficientas: 0.00
Pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) nuo: 0.00
Darbo vieta (miestas): Elektrėnai
Informacija apie įstaigą:
Pareigybės aprašymas:

ELEKTRĖNŲ MENO MOKYKLOS KONKURSO

DIREKTORIAUS PAVADUOTOJO UGDYMUI PAREIGOMS UŽIMTI

REIKALAVIMAI

Skelbia konkursą direktoriaus pavaduotojo ugdymui,

dirbančio pagal darbo sutartį, pareigoms užimti

Darbo sutarties rūšis: neterminuota.

Darbo krūvis: 40 val. per savaitę (1 etatas).

Pareigybės lygis: A2

Darbo užmokestis: koeficientas nuo 12,23 iki 12,27 (priklausomai nuo turimo darbo stažo)

1. Darbo pobūdis: organizuoti ir koordinuoti ugdymo plano, individualių ugdymo planų, ugdymo programų rengimą ir įgyvendinimą, inicijuoti naujų mokymo (-si) technologijų ir strategijų diegimą, užtikrinti ugdymo proceso įgyvendinimą, mokyklos veiklos kokybės įsivertinimo organizavimą, vykdyti ugdymo proceso stebėseną, vertinti ir analizuoti ugdymo kokybę, teikti metodinę pagalbą mokiniams ir mokytojams, rengti statistinių duomenų ataskaitas, teikti ir tvarkyti mokinių sąrašus, pedagogų registro ir kitų informacinių sistemų duomenis, rengti pamokų tvarkaraščius ir mokytojų darbo grafikus; pildyti mokytojų darbo laiko apskaitos žiniaraščius; bendradarbiauti su mokiniais, jų tėvais (globėjais, rūpintojais), mokytojais ir kitais mokyklos bendruomenės nariais, rengti direktoriaus įsakymų, susijusių su ugdymo veikla, ir kitų mokyklos veiklą reglamentuojančių dokumentų projektus, savarankiškai planuoti ir įgyvendinti kitus kasdieninius darbus, savarankiškai vykdyti kitus mokyklos direktoriaus pavedimus, pavaduoti direktorių jo atostogų, komandiruotės ar ligos metu.

2. Kvalifikaciniai reikalavimai pretendentams:

2.1. Turėti aukštąjį universitetinį arba jam prilygintą išsilavinimą, pedagogo kvalifikaciją, ne mažesnį kaip 5 metų pedagoginį stažą ir ne mažesnę kai 5 metų vadybinio darbo patirtį švietimo sistemoje.

2.3. Gerai mokėti lietuvių kalbą, jos mokėjimo lygis turi atitikti Valstybinės kalbos mokėjimo kategorijų, patvirtintų Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2003 m. gruodžio 24 d. nutarimu Nr. 1688 (Žin., 2003, Nr. 123-5618), reikalavimus.

2.4. Mokėti naudotis informacinėmis technologijomis.

2.5. Išmanyti mokyklos veiklos organizavimą, ugdymo procesą reglamentuojančius dokumentus, mokyklos tikslus ir uždavinius, darbo teisinius santykius, kuriuos reglamentuoja Lietuvos Respublikos įstatymai, Vyriausybės nutarimai, LR Darbo kodeksas, dokumentų rengimo ir įforminimo taisykles, raštvedybą.

2.6. Mokėti bent vieną užsienio kalbą (anglų, prancūzų ar vokiečių) ne mažesniu B1 kalbos mokėjimo lygiu (pagal Bendruosiuose Europos kalbų metmenyse nustatytą ir apibūdintą šešių kalbos mokėjimo lygių sistemą).

2.7. Būti pareigingam, darbščiam, kūrybiškam, iniciatyviam, pasižymėti nepriekaištinga profesine reputacija, elgesiu, laikytis pedagogo etikos kodekso, gebėti dirbti komandoje; gebėti savarankiškai planuoti, organizuoti savo ir pavaldžių darbuotojų darbą, rengti ataskaitas ir kitus dokumentus, gebėti savarankiškai vykdyti direktoriaus pavaduotojo ugdymui pareigybės aprašyme nustatytas funkcijas, sklandžiai reikšti mintis žodžiu ir raštu.

2.8. Darbo patirtis direktoriaus pavaduotojo ugdymo pareigose būtų privalumas.

3. Pretendentas privalo pateikti:

3.1. Prašymą leisti dalyvauti konkurse (priedas 1).

3.2. Asmens tapatybę, išsilavinimą, pedagogo kvalifikaciją ir darbo stažą patvirtinančius dokumentus ir šių dokumentų kopijas.

3.3. Gyvenimo aprašymą.

3.4. Asmeninių privalumų sąrašą, kuriame laisva forma nurodyti gebėjimai, įgūdžiai ir dalykinės savybės.

Pretendentas privalo pateikti dokumentus:

1. Prašymą dalyvauti konkurse.

2. Asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą ir jo kopiją.

3. Išsilavinimą patvirtinantį dokumentą ir šio dokumento kopiją, kitus dokumentus, patvirtinančius pretendento atitiktį kvalifikaciniams reikalavimams.

4. Gyvenimo aprašymą.

5. Užpildytą pretendento anketą (VATIS sistemoje).

4. Pretendentų atrankos būdas – pokalbis. Pretendentams, kurie atitiks konkurso skelbime nustatytus kvalifikacinius reikalavimus, pranešimai apie dalyvavimą pretendentų atrankoje, atrankos datą, vietą ir laiką bus išsiųsti el. paštu.

5. Pretendentas gali pateikti dokumentus asmeniškai arba siųsti registruotu laišku. Jeigu dokumentai siunčiami registruotu laišku, pateikiamos dokumentų kopijos, dokumentų originalai turi būti pateikti atvykus į atranką.

Dokumentai priimami 14 kalendorinių dienų nuo konkurso paskelbimo, darbo dienomis nuo 9.00 iki 18.00 val. mokyklos raštinėje adresu: Rungos g. 5, Elektrėnai. Dokumentų priėmimo pabaiga – 2022 m. rugpjūčio 22 d.

Informacija apie skelbiamą konkursą teikia Elektrėnų meno mokyklos administracija Rungos g. 5, Elektrėnai, tel. (8 528) 39 816.

Informacija apie konkursą paskelbta 2022 m. rugpjūčio 8 d.

Vertinimo metodai:
Dokumentų pateikimo būdas: el. būdu (per VATIS Prašymų teikimo modulį)
Pareigos:
Vardas, Pavardė:
Telefonas: (8-528) 39786
El. paštas:
Adresas: Elektrėnų sav. Elektrėnų m. Rungos g. 5
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.