Penktadienis, lapkričio 01 d.

Maitinimo organizavimo skyriaus informacijos rinkimo specialistas (pareiginės algos pastoviosios dalies koeficientas 7,35 - 9,28)

Konkursą organizuojančios įstaigos kontaktai išsamesnei informacijai:

Skelbimo nr.: 84601
Skelbimo data: 2022-12-09
Skelbimas galioja iki: 2022-12-23
Konkursą inicijuojanti įstaiga: Lietuvos kariuomenės Logistikos valdybos Įgulų aptarnavimo tarnyba
Konkursą organizuojanti įstaiga:
Pareigos: Maitinimo organizavimo skyriaus informacijos rinkimo specialistas (pareiginės algos pastoviosios dalies koeficientas 7,35 - 9,28)
Pareiginės algos koeficientas: 0.00
Pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) nuo: 0.00
Darbo vieta (miestas): Jonava
Informacija apie įstaigą: Darbo vieta Rukloje.
Terminuota darbo sutaris.
Daugiau informacijos tel. 8-706 72864.
Pareigybės aprašymas:

LOGISTIKOS VALDYBOS ĮGULŲ APTARNAVIMO TARNYBOS MAITINIMO ORGANIZAVIMO SKYRIAUS INFORMACIJOS RINKIMO SPECIALISTO PAREIGYBĖS APRAŠYMAS

I SKYRIUS
PAREIGYBĖ

1. Logistikos valdybos Įgulų aptarnavimo tarnybos (toliau – ĮAT) Maitinimo organizavimo skyriaus (toliau – Skyrius) informacijos rinkimo specialistas (kodas 242214) (toliau – darbuotojas) yra priskiriamas specialistų pareigybių grupei.
2. Pareigybės lygis – A2, pareigybės sudėtingumas – sudėtinga.

II SKYRIUS
SPECIALŪS REIKALAVIMAI ŠIAS PAREIGAS EINANČIAM DARBUOTOJUI

3. Darbuotojas, einantis šias pareigas, turi atitikti šiuos specialiuosius reikalavimus:
3.1. turėti ne žemesnį kaip aukštąjį universitetinį išsilavinimą su bakalauro kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintu išsilavinimu arba aukštąjį koleginį išsilavinimą su profesinio bakalauro kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintu išsilavinimu;
3.2. turėti vienerių metų darbo patirtį maitinimo organizavimo srityje;
3.3. būti susipažinusiam su Lietuvos kariuomenės struktūra;
3.4. žinoti darbo organizavimo ĮAT pagrindus ir veiklos kryptis;
3.5. žinoti maitinimo įmonių kokybės valdymo ir kokybės užtikrinimo reikalavimus;
3.6. žinoti maitinimo įmonių gamybos technologijos pagrindus;
3.7. žinoti Europos Sąjungos direktyvas, higienos normas, Geros higienos praktikos taisykles (toliau – GHP taisyklės), reglamentuojančias viešąjį maitinimą;
3.8. žinoti prevencinės maisto saugos užtikrinimo sistemos reikalavimus;
3.9. žinoti Dokumentų rengimo taisyklių ir norminės techninės dokumentacijos rengimo ir tvirtinimo reikalavimus;
3.10. žinoti maisto saugos kritinių ribų ir nuokrypių nustatymo parametrus ir korekcijos priemonių taikymo veiksmus;
3.11. žinoti maisto saugos stebėsenos kokybinius ir kiekybinius rodiklius;
3.12. gebėti valdyti, kaupti, analizuoti, atnaujinti ir apibendrinti informaciją bei duomenis;
3.13. būti susipažinusiam ir savo veikloje vadovautis Lietuvos Respublikos įstatymais, Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimais, Lietuvos Respublikos krašto apsaugos ministro, Lietuvos kariuomenės vado, Logistikos valdybos vado ir ĮAT vado įsakymais ir kitais teisės aktais, reglamentuojančiais viešąjį maitinimą, įslaptintos informacijos apsaugą, vidaus tvarkos taisyklėmis, saugos darbe, gaisrinės saugos taisyklėmis, šiuo pareigybės aprašymu, tiesioginio vadovo nurodymais;
3.14. mokėti dirbti kompiuteriu su MS Office programiniu paketu;
3.15. atitikti teisės aktuose nustatytus teisės dirbti ar susipažinti su įslaptinta informacija, pažymėta slaptumo žyma RIBOTO NAUDOJIMO, reikalavimus.

III SKYRIUS
ŠIAS PAREIGAS EINANČIO DARBUOTOJO FUNKCIJOS

4. Šias pareigas einantis darbuotojas vykdo šias funkcijas:
4.1. vykdo planinę ir neplaninę vidinės gamybinės ir prekybinės veiklos kontrolę ĮAT stacionariose valgyklose pagal patvirtintą metinį kontrolės planą, rengia aktus ir teikia tiesioginiam vadovui apibendrintus duomenis apie nustatytus pažeidimus;
4.2. identifikuoja galimus rizikos veiksnius teikiant maitinimo paslaugas ĮAT stacionariose valgyklose, juos vertina ir teikia siūlymus tiesioginiam vadovui dėl rizikos valdymo;
4.3. vykdo ĮAT stacionariose valgyklose maitinamų karių nuomonės tyrimus dėl teikiamų maitinimo paslaugų kokybės ir teikia tiesioginiam vadovui siūlymus dėl teikiamų paslaugų gerinimo;
4.4. analizuoja, rengia ir dalyvauja rengiant ĮAT dokumentų projektus, įgyvendinant teisės aktų reikalavimus, reglamentuojančius maisto saugą ir kokybę;
4.5. dalyvauja tiriant vartotojų pranešimus ir skundus, analizuoja surinktą informaciją, siekdamas įvertinti galimus rizikos veiksnius ir jų valdymą;
4.6. įgyvendina ĮAT politiką, susijusią su teikiamų maitinimo paslaugų plėtojimu, gerinimu ir efektyvumo didinimu;
4.7. planuoja, organizuoja ir vykdo GHP taisyklių taikymo ĮAT stacionariose valgyklose vidaus auditą, teikia tiesioginiam vadovui audito išvadas ir siūlymus dėl maitinimo organizavimo tobulinimo
4.8. konsultuoja, teikia metodinę pagalbą ĮAT stacionarių valgyklų vadovams dėl rizikos valdymo ir korekcijos priemonių taikymo esant nukrypimams nuo GHP taisyklių;
4.9. renka, kaupia ir analizuoja informaciją apie ĮAT stacionarių valgyklų centralizuotai ir decentralizuotai perkamų maisto produktų kiekius ir jų likučius;
4.10. teikia informaciją Gynybos resursų agentūrai apie centralizuotų sutartinių įsipareigojimų pagal galiojančias pirkimo – pardavimo sutartis vykdymą;
4.11. planuoja, skaičiuoja valgyklų inventoriaus, stalo indų, namų apyvokos ir pagaminto valgio tiekimo reikmenų poreikį, siekiant optimalaus ĮAT stacionarių valgyklų funkcionavimo, rengia paraiškas viešiesiems pirkimams;
4.12. pagal kompetenciją vykdo kitus tiesioginio vadovo nenuolatinio pobūdžio pavedimus.

Dokumentų pateikimo būdas: el. būdu (per VATIS Prašymų teikimo modulį)
Pareigos:
Vardas, Pavardė:
Telefonas: 85 2785343
El. paštas: iat@mil.lt
Adresas: Mindaugo 26, Vilnius LT-03604
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.